• Iphone
  • HTC/Android
  • Deling Kalender
  • Iphone
  • Activesync Outlook
  • Outlook MAC
  • Apple Mail

Slik setter du opp din iPhone for å få tilgang Exchange ActiveSync, følger du denne fremgangsmåten: 1. På iPhone’s hjem-skjermen, velg Innstillinger. 2. På E-post, kontakter, kalendere. 3. Pek på Legg til e-postkonto. 4. Pek på Microsoft Exchange. MERK: Bare én Exchange ActiveSync-konto kan settes opp på en gang HUSK: må ikke være tilkoblet Wlan (må bruke 3g) 5. Fullfør følgende obligatoriske felter:   * E-post (hele e-postadressen) * Domenenavn (dittdomene.no) * Brukernavn (uten@domenenavn.no) * Passord * Beskrivelse 6. Trykk Next. 7. Etter en stund, vil iPhone be for serveren informasjon. Dette er nettadressen til webmailen din. For hosting hos Databasehuset er dette:,*post.databasehuset.no*   MERK: Ikke ta med http:// når du går inn på serveren informasjonen. 8. Trykk Next. 9. Hvis din webmail ikke støtter SSL, vil følgende melding vises: «Exchange-kontoen mislyktes.» * Trykk Neste og deretter på Lagre. Komplett steg 10 av disse oppsett instruksjonene. * Etter trinn 10, redigere kontoen du nettopp la til. * Velg Kontoinformasjon. * Endre «Bruk SSL»til «Off». 10. IPhone vil vise en liste over samarbeidsdeler å synkronisere med Exchange ActiveSync. Velg fra listen og trykk på Ferdig for å starte den første synkroniseringen.

Gjelder: Exchange tjeneste MERK: Exchange ActiveSync støtter ikke Corporate kalenderen eller e-postprogrammer for Motorola Droid, Droid 2, og Droid X. Dette er fordi dette er et spesielt program som ikke følger Exchange ActiveSync Standards. Microsoft Exchange ActiveSync er tilgjengelig som en valgfri add-on til SmarterMail. I motsetning til de andre synkronisering metoder, bruker Exchange ActiveSync direkte push-teknologi for å synkronisere e-post, kalendere, kontakter, oppgaver, notater, og mapper i sanntid. Når du har aktivert Microsoft Exchange ActiveSync add-on og aktivert funksjonen for en e-postkonto i SmarterMail, vil Android enheten må konfigureres. For å koble enheten til Android SmarterMail via Exchange ActiveSync utføre følgende trinn: 1.On din Android-enhet, tilgang til Innstillinger-menyen. 2.Åpne Kontoer & Sync. 3.Naviger til Legg til konto. 4.Velg Bedrift. 5.Skriv inn din e-postadresse og passord, og velg neste. 6.For Domene \ brukernavn bruker du dette formatet \ example@mittdomene.no 7.Skriv inn passord. 8.For Exchange Server, skriv inn nettadressen til web-grensesnitt (post.databasehuset.no) 9.Om du ikke bruker SSL, sørge for at Bruk sikker tilkobling (SSL) ikke er avmerket. 10.Velg Neste og konfigurere personlige preferanser for hyppigheten og mengden av data som skal synkroniseres. 11.Press Neste på nytt, og konfigurere ditt navn, samt navnet på tilkoblingen og velg Ferdig. Din Android drevet enhet er nå opp til å synkronisere data ved hjelp av Exchange ActiveSync

Nå, logg inn som bruker: post.databasehuset.no Klikk Innstillinger Klikk Deling Klikk Shared resources Velg New Klikk My Calender Klikk Næste Velg å dele med en gruppe Velg Alle Sett Adgang Full kontroll – brukerne kan dele endret ressurs Klikk på Lagre For en bruker å få tilgang til den delte ressursen. Logg inn som bruker Klikk på Innstillinger, Mapped Resources Velg ønskes kalender(e) Klikk Attach Deretter Klikk Lagre For å dele den til Outlook Klikk Kalender på venstre side, deretter på My Calender Velg ønsket kalender Klikk handlinger og – legg til i Outlook Kalender er nå synlig i Outlook under andre Kalendere

Sette opp Outlook til å koble til en SmarterMail postkasse er veldig enkel. To ting å merke seg, før du setter i gang:

Pass på at du kobler til en konto som har Microsoft Exchange ActiveSync aktivert for det. For mer informasjon, se Konfigurere Microsoft Exchange ActiveSync for e-postkontoer.Sørg for at postdomenet har en gyldig SSL-sertifikat som Outlook 13 krever en SSL-tilkobling ved bruk av EAS. For mer informasjon, se Konfigurer SSL / TLS til Secure SmarterMail.For å sette opp Outlook, gjør du følgende:

Åpne opp Outlook 2013 og klikk på kategorien Fil.Klikk på Legg til konto.Klikk på alternativknappen ved siden Manuelt oppsett eller flere servertyper.Klikk på Neste.Når presentert med Velg Tjenesten skjermen, velg Outlook.com eller Exchange ActiveSync-kompatibel tjeneste.Klikk på Neste.Skriv inn brukernavn, server og påloggingsinformasjon. Pass på å bruke hele e-postadressen for e-postadresse. e-postserveren postadresse vil generelt være i form av mail.domain.com. Hvis du er usikker på serveradresse posten, ta kontakt med din mail administrator eller hosting leverandør.Klikk på Neste.Outlook vil automatisk teste kontoinnstillingene. Når tilkoblingen er vellykket trenger du bare å lukke Test kontoinnstillinger dukker opp og kontoen er opprettet!Klikk Fullfør for å fullføre installasjonen av SmarterMail konto i Outlook 2013.

Konfigurere Outlook 2011 for Mac med Exchange Web Service SmarterMail> Desktop og Mobile Synchronization Exchange Web Services (EWS) er en nyere synkroniseringsprotokoll som sømløst synkroniserer SmarterMail meldinger, kontakter og kalendere med Microsoft Outlook 2011 for Mac. Følg disse trinnene for å sette opp Outlook til å synkronisere med Exchange Web Services: 1.Åpne Outlook. 2.Åpne Outlook-menyen, og velg Innstillinger. 3.Klikk på Kontoer-ikonet. 4.Klikk Exchange-ikonet som vil åpne et nytt vindu. 5.Oppgi brukere e-postadresse. 6.Sett Metode for å «brukernavn og passord.» 7.Skriv inn hele e-postadressen (f.eks user@example.com) som brukernavn. 8.Skriv inn den tilhørende passord i passordfeltet. 9.Fjern merkingen Konfigurer automatisk . 10.I feltet Server, skriv inn nettadressen som brukes til å koble til din SmarterMail installasjon. For eksempel post.databasehuset.no 11.Klikk på Legg til konto. Outlook er nå konfigurert til å synkronisere med SmarterMail. Den første synkroniseringen kan ta noen minutter hvis det er mye data.

Configure Apple Mail for Exchange Web Services

Exchange Web Services (EWS) is a newer data synchronization protocol that seamlessly syncs SmarterMail messages, contacts and calendars with Apple Mail, iCal and Address Book. NOTE: Before you can configure a mailbox to sync using the Exchange Web Services technology, you must activate the Exchange Web Services add-on. Follow these steps to set up Apple Mail to sync with SmarterMail via Exchange Web Services :

1. On your Mac, open System Preferences.
  2. Click Internet accounts.
  3. Click Exchange.
  4. Complete the display name, full email address and password fields.
  5. Click Next.
  6. Type the root URL to your SmarterMail webmail. For example, http://mail.example.com.
  7. Click Next.
  8. An account summary screen will display. Click Continue.
  9. Click Add Account.

Apple Mail is now configured to sync with SmarterMail. Depending on how much data there is to synchronize, the first sync may take a few minutes.